Hoi!

Wat leuk dat je wat meer over mij wilt weten.

Mijn naam is Sasja Brouwers en ik ben geboren in Amsterdam (9 november 1972)

Sinds de middelbare school heb ik vastberaden gestreefd naar een carrière in de entertainment industrie.

Mede dankzij doelgerichte opleidingen als conservatorium (zang en lichte muziek), zanglessen en acteercursussen ben ik 30 jaar actief geweest als zangeres en presentatrice.

Sinds 2011 ben ik werkzaam als zelfstandig trouwambtenaar en heb ik een nieuwe passie gevonden. Ik werd gevraagd door 2 lieve fans die ik met regelmaat zag bij optredens. Ik had het nog nooit gedaan maar spreken voor mensen en presenteren wel dus ik dacht waarom niet! Ondertussen zijn we al 18 jaar en heel wat bruidsparen verder.

Ik vind het een enorme eer om dit te mogen doen en vind het dan ook heel leuk dat je mijn website bezoekt. Hopelijk hebben wij een klik en wie weet ben ik dan wel degene die jullie zoeken.

Ik ben een tikkeltje gek, heb een Amsterdamse tongval en ben dol op de liefde.

Uiteraard moeten jullie een goed gevoel hebben bij mij dus spreken we eerst af voor een kennismaking. Even elkaar aftasten en leren kennen. Hoe ik werk:

  • Ik kom graag naar jullie toe of we spreken ergens af waar jullie je fijn voelen.
  • Daarna kunnen jullie in alle rust met elkaar bespreken of ik voor de mooiste dag van jullie leven de juiste trouwambtenaar ben.
  • Als we een match zijn dan maken we een nieuwe afspraak en wil ik alles horen over jullie liefde, gezin, familie en uiteraard het huwelijksaanzoek. Samen bespreken we jullie wensen en zal ik mijn uiterste best doen een mooie speech te maken.
  • Tot aan jullie trouwdag ben ik 24/7 bereikbaar voor vragen.
  • Op de dag ben ik 30 minuten van tevoren aanwezig en maken we er samen met jullie familie en vrienden een geweldige trouwceremonie van.

Kijk nog even lekker rond op mijn site.

Onder het kopje “ hoe werkt het” leg ik alles uit over hoe en wat om te regelen met de gemeente waar jullie gaan trouwen.

Ik hoop jullie binnenkort te mogen ontmoeten, -x- Sasja