Lieve allemaal

Binnenkort veranderen we ‘nieuws’ in COLUMN.

Uiteraard blijven we ook nieuwtjes plaatsen maar ik wil graag dingen gaan schrijven over van alles en nog wat. Dingen die gebeuren in het leven, in mijn carrière, in mijn gezin.

Vaak zeggen mensen dat niemand het interessant vindt om iets te lezen over dagelijkse dingen in mijn leven, de kittens die geboren zijn, grappige situaties met mijn meiden, mijn man, gewoon iets op het nieuws of de tv waar ik een mening over heb.

Maar ik heb in een ver verleden een column geschreven voor het magazine DIK! en kreeg daar geweldige reacties op. Ik vind het ook heel leuk om te schrijven en merk dat als ik iets op Facebook zet, veel mensen het nodig vinden om daar extreem negatief commentaar op te leveren, meestal via de inbox.

Hier op mijn site schrijf ik over wat IK wil, er is geen mogelijkheid om te reageren en als je dit wilt lezen is het JOU keuze om naar mijn website te gaan 😉

Ik hoop dan ook dat jullie met veel plezier mijn columns gaan lezen, want ik weet van mezelf dat ik de boeken van Linda de Mol en Daphne Deckers zowat opvreet met al die hilarische, leuke, soms emotionele, herkenbare columns.

Hun zijn ook de rede dat ik het echt volslagen onzin vind dat er werkelijk mensen zijn die tegen mij hebben gezegd dat het niet interessant is om privé dingen te melden op Facebook…..

wat Facebook betreft hebben ze gelijk, want daar ben je tegenwoordig alleen nog maar mikpunt van afzeiken dus verplaatsen we dat toch lekker naar mijn website 😀

Hopelijk tot snel, op mijn website, voor mijn eerste column.

X Sasja

footer-41